Festivalul Serbările Scrumbiei: Bucătărie Tradițională

Descoperă frumusețea autentică a Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei, care revine pentru a treia oară în Comuna Maliuc pe 18-19 mai 2024. Acest eveniment cultural deosebit este susținut de FLAG Delta Dunării, evidențiind angajamentul nostru față de patrimoniul local și diversitatea culturală a Deltei.

Experiențe Culturale Unice

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei fi captivat de spectacolele susținute de formații renumite din regiunea Deltei Dunării. Vei putea asculta muzică și cântece autentice oferite de Diana Amelian și Alexandra Listrat, care aduc o notă de rafinament și emoție la eveniment.

Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice, ilustrând bogăția culturală a Deltei. Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va oferi o incursiune autentică în tradițiile locale, iar Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va captiva publicul cu ritmuri pline de energie.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Îmbrățișarea Comunității și a Diversității Culturale

Festivalul Serbările Scrumbiei se angajează să pună în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei fi martor la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Povestea „Serbările Scrumbiei”

Numele festivalului evocă viața pescărească și peștele scrumbie, caracteristice Deltei Dunării. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, adaugă farmecul autentic al acestui eveniment.

Informații Utile Despre Eveniment

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pregătiri Pentru Eveniment

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Nu uita să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Urmează-ne pe rețelele de socializare pentru actualizări despre eveniment.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: